Wat een weertje! Iedereen connect op dit moment heerlijk met de zon.

15 september 2023

Wil je écht connecten met de zon dan volg je het voorbeeld van onze klanten. Want meer en meer particuliere klanten weten ons te vinden als het gaat om zonnepanelen. Zij kiezen voor het opwekken van eigen duurzame stroom: goed voor vandaag én de toekomst en nog steeds enorm interessant voor de portemonnee. Want het opwekken levert je direct financieel voordeel op: de besparing op stroomkosten is verbluffend.

Vanuit de zakelijke markt kregen we recent een vraag vanuit een stichting Gezamenlijk Wonen: hoe kunnen we besparen op het stroomverbruik? Met daarbij de toevoeging dat een deel van de bewoners betalen voor hun eigen specifieke energieverbruik. We hebben daarom een technisch plan uitgedacht waarbij we panelen plaatsen, die we vervolgens opsplitsen, zodat iedere ‘verbruiker’ een eigen teruglevering ontvangt.

Het straatbeeld kleurt dus steeds meer in de kleuren van Markhorst. De bordjes ‘zonnepanelen’ zijn dan ook niet aan te slepen!

Meer informatie over zonnepanelen of ons bedrijfsonderdeel toekomst energie? Connect direct met Edwin via +31(0)497 51 40 64 of e.markhorst@markhorstbv.nl