Verbouwing indoor gereed!

15 januari 2021

Afgelopen vrijdag (8 jan.) was het dan eindelijk zover: de interne verhuizing na de verbouwing van ons pand. Helemaal klaar zijn we nog niet, want met name aan de buitenzijde wordt er nog hard gewerkt. Maar, ‘indoor’ zijn we ‘ready’ en wat zijn we trots op onze nieuwe werkomgeving: voorzien van de nieuwste (duurzame) technieken op het gebied van elektro, beveiliging, toekomst energie en koelen en verwarmen. Daarnaast hebben we een fijne werkplek gecreëerd voor onze Connectors. Vanuit de Kerver 4 (daar waar het in 1983 ook allemaal begon), maken we iedereen méér dan klaar voor de dag van morgen.

Een grootschalige verbouwing was niet alleen een ideaal, maar bovenal bittere noodzaak. Te klein, gedateerd en niet in lijn met de groei van ons familiebedrijf. Al met al, reden genoeg om de sloophamer zijn werk te laten doen. En dat hebben we dus ook gedaan! Maar niet voordat we onze Connectors betrokken bij de verbouwplannen. We vroegen iedereen afzonderlijk naar hun wensen, behoeften en ideeën: het fundament onder onze verbouwing!

Om meer ruimte te creëren, hebben we het naastgelegen pand zelf in gebruik genomen (voorheen werd dit door ons verhuurd). Tijdens de ruwbouw zijn alle binnenmuren en het complete dak geïsoleerd conform de standaard van vandaag. Ook de beglazing is compleet vervangen en op dak zijn zonnepanelen geplaatst. Op het gebied van verlichting maken we overal gebruik van LED, waarbij iedere ‘lamp’ programmeerbaar is (ofwel automatisch en naar behoefte bedienbaar). Energiebeheer en minimaal energieverbruik zijn echt speerpunten binnen onze toekomstvisie. E.e.a. wordt continu door ons gemonitord via het gebouwbeheersysteem. We zijn er echt van overtuigd dat ‘goed voorbeeld doet volgen’.

Tot slot zijn de magazijnen volledig gerevitaliseerd, waarbij we vanaf nu gebruikmaken van digital scanning. Ook is er aan de voorkant een grote pui gerealiseerd om het ‘wees-welkom-gevoel’ nog eens extra te benadrukken. De verbouwing aan de buitenzijde wordt medio maart volledig afgerond. Middels een signplan dat helemaal aansluit op de rebranding van het merk, kan niemand meer om ons heen.