solliciteer direct solliciteer solliciteer

Klik hier

Bij Markhorst ben je geen nummer maar een absolute ‘plus’. Da’s fijn hé? Jij maakt ons beter en slimmer en wij bieden jou een plek waar je kunt excelleren, groeien en altijd mag werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Wil je groeien? Graag! Wil je dit niet? Ook goed! Jij bepaalt hoe en tot waar jij jouw carrière wilt ‘plussen’. Dus; Mark your Career. Sluit aan bij Markhorst.

De markhorst connect academy. jij bent belangrijk

Speciaal voor zij-instromers

Bij Markhorst zijn we van het kansen pakken, máár ook van het kansen bieden. Daarom hebben we de Connect Academy opgericht. De Academy geeft leerlingen …

Lees meer
Samen groeien & beter worden

In samenspraak met onze eigen specialisten, scholingsinstanties en aanverwante specialisten hebben wij een allesomvattende module …

Lees meer
Erkend diploma als elektricien

Alles wat leuk is, zorgt voor plezier. Vanuit die gedachte werken wij dag in dag uit aan een optimale invulling van de elektrabehoefte van onze klanten.

Lees meer

Bij Markhorst zijn we van het kansen pakken, máár ook van het kansen bieden. Daarom hebben we de Connect Academy opgericht. De Academy geeft leerlingen …

Lees meer

In samenspraak met onze eigen specialisten, scholingsinstanties en aanverwante specialisten hebben wij een allesomvattende module …

Lees meer

Alles wat leuk is, zorgt voor plezier. Vanuit die gedachte werken wij dag in dag uit aan een optimale invulling van de elektrabehoefte van onze klanten.

Lees meer

Wat zeggen zij over de connect academy

opleider
“We brengen de leerlingen kennis bij en zien ze vervolgens groeien. ”
Lees meer

Wat zeggen zij over de connect academy

MKB!dee
Leren en ontwikkelen
Jens Maas
1e project monteur elektro en praktijkopleider binnen de Markhorst Connect Academy
Will Daniëls
HRM Manager
John Dirkx
Werkvoorbereider elektro en praktijkopleider binnen de Markhorst Connect Academy
Nikki
projectleider van de Markhorst Connect Academy
Peter van Leuven
1e project monteur elektro en praktijkopleider binnen de Markhorst Connect Academy
Edwin Markhorst
Directeur én initiator van de Markhorst Connect Academy

Onze directeur over de markhorst connect academy

We geloven in een multidisciplinaire aanpak van iedere e-installatie. Van woonhuis tot omvangrijk utiliteitsproject – hoe groot of klein ook, er schuiven altijd verschillende specialisten aan. Alleen zo vinden we de oplossing die optimaal aansluit. Compleet en toekomstbestendig. Máár hier hebben we wel de juiste mensen voor nodig en die zijn steeds lastiger te vinden. “Een aantal jaren terug zag ik de arbeidsmarkt steeds moeilijker worden. Ik kreeg simpel gezegd op de traditionele manier niet gevonden wat ik zocht. Daarom ben ik na gaan denken over een nieuwe -of noem het een andere- manier waarop wij ons personeelbestand in kunnen vullen. Want ik was en ben er heilig van overtuigd dat talent altijd aanwezig is. Het kan niet zo zijn dat er geen mensen meer rondlopen met een voorliefde voor techniek, in het bijzonder elektrotechniek.” Wanneer wij je interesse hebben gewekt, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het aanmeldformulier of gewoon telefonisch. Laten we samen groeien en beter worden; sluit aan bij Markhorst! Hartelijke groet, Edwin Markhorst

Maak kennis met onze connectors

Mark your career! / In gesprek met Jens Maas

Binnen ons familiebedrijf zijn flink wat Connectors actief. Zij sloten zich aan bij Markhorst en vertellen je graag waarom. Maak kennis met Jens Maas, 1e Projectmonteur en letterlijk één van de gezichten van de rebranding van Markhorst. Hij siert o.a. onze entree met een mooi beeld en figureert in de brandmovie. Dit is overigens niet de reden waarom we met hem aftrappen. Zijn groei binnen Markhorst is de échte plus. Want ja, we zijn trots op Jens. Lees hieronder waarom!

Een dag met...

Op pad met… Een dagje servicemonteur bij Oktober

Vorige week liep Kiki, onze HR-en marketingmedewerker, een dag mee met onze servicemonteurs bij zorginstelling Oktober. Een drukke dag met verschillende werkzaamheden op de agenda, maar vooral een leerzame en gezellige dag. Servicemonteur binnen een zorgomgeving zijn betekent ook dat je dag nooit hetzelfde is! Lees snel verder waarom dit zo is.

 

08:00 uur
Met een kopje koffie in de hand begint de dag bij De Floriaan in Bladel. Servicemonteurs Mark en Martijn bespreken de werkzaamheden die voor vandaag op de planning staan. Tijd om het benodigde materiaal te verzamelen en aan de slag te gaan!

09:00 uur
We starten met het plaatsen van een TV in een -nu- nog onbewoonde woning. Het boren van de TV-aansluiting doen we met zo min mogelijk geluidshinder. Een klusje waar Mark en Martijn niet meer naar van opkijken; ze hebben al veel tv’s opgehangen binnen De Floriaan. De werkplek netjes achterlaten en door naar het volgende project.

10:00 uur
Onderweg zien we een buitenlamp op 2 meter hoogte, die los is gekomen door de storm. We zorgen ervoor dat deze weer stevig vastzit. Vervolgens is het tijd voor een koffie.

10:30 uur
Een nieuwe locatie! Bij het Mariahof in Reusel, moet een kastje opgehangen worden. Het kastje is zwaar, dus wordt bevestigd met stevige schroeven. Een proces van; aftekenen, gaten boren om vervolgens de elektriciteitsdraden in het kastje aan te sluiten.

11:45 uur
In het keukentje van de medewerkers van het Mariahof moet een printer geplaats worden. In de patchkast en in de keuken kijken we waar de elektriciteitspunten zich bevinden en of de printer geïnstalleerd kan worden. Helaas is dit niet het geval dus moet er eerst materiaal besteld worden.

12:30 uur
We gaan terug naar De Floriaan in Bladel voor een welverdiende lunch.

13:00 uur
Op naar de keuken op een revalidatie afdeling. Er moet een stopcontact worden geplaatst in een nis en op het keukenblad. De plaats op het keukenblad is nog niet duidelijk; dit komt een andere keer. Bij de technische dienst zoeken we de juiste materialen en het stopcontact in de nis wordt gemaakt.

15:00 uur
Een nieuw melding; een gedeelde badkamer sluit niet wanneer deze wordt gebruikt door één persoon. Hier moet een oplossing voor komen en dat wordt besproken met de technische dienst.

15:30 uur
Op een gesloten afdeling moet een kastje bij de deur 1 cm worden opgeschoven. Een klein klusje, maar wel uiterst belangrijk aangezien bij de gesloten afdeling de deur natuurlijk niet zomaar open mag gaan.

15:40 uur
Lopend door het gebouw worden we tegengehouden door de dame van de receptie; het waait doordat de schuifdeuren veel opengaan. Of we misschien iets aan de instellingen kunnen doen?
De instellingen staan goed, we kunnen hier helaas niets aan veranderen. De oorzaak ligt hem echt in het weer in combinatie met de ‘in- en uitloop’.

16:00 uur
Voor we vertrekken naar de laatste melding van vandaag, overleggen we het probleem van de schuifdeuren met de technische dienst. Daarna gaan we naar Bergeijk.

16:20 uur
De laatste melding van de dag; een niet-werkende tv van een cliënt. Aan de coaxkabel ligt het niet. Na enig speurwerk blijkt het aan de aansluiting te liggen. Dit wordt gerepareerd en de cliënt heeft weer een goed werkende tv.

16:40 uur
De werkdag zit erop! Er zijn veel werkzaamheden verricht; grote en kleine, maar allen even belangrijk. Mark en Martijn, de servicemonteurs bij Oktober, kennen de mensen, weten de weg en niet onbelangrijk kunnen problemen op het gebied van elektra oplossen!

 


Sluit je aan bij Markhorst

(Service) Monteur Beveiliging

(Leerling) Onderhoudsmonteur Beveiligingsinstallaties

1e Projectmonteur

leerling- hulpmonteurs (BBL)

Onze partner