Project elektro uitgelicht: 12 + 18 appartementen Stiphout

7 oktober 2022

Aan het woord: Stan van den Berg, werkvoorbereider / projectleider

“In opdracht van bouwbedrijf Moeskops uit Bergeijk zijn we bezig met de realisatie van 30 appartementen. Deze zijn verdeeld over een zorg- en appartementencomplex. Op dit moment verrichten we de laatste handelingen voor oplevering. Denk hierbij aan de montage van de verlichting in de berging, binnenplaats en gangen.

Binnen dit project is er door ons een zorgsysteem gerealiseerd. In de installatie zijn dan ook veel data en stuurkabels verwerkt om communicatie én monitoring mogelijk te maken. De Connectors van Markhorst weten exact hoe dit soort systemen uitgewerkt dienen te worden. Eenvoudige en snelle communicatie tussen bewoners en het zorgpersoneel is van het grootste belang. Mooi dat wij die communicatie mogen faciliteren. De omvang van de werkzaamheden en de diversiteit van de verschillende installaties maken dit tot een project dat ons echt op het lijf is geschreven.”

Vragen over dit project? Of over ons bedrijfsonderdeel elektro? Laat het ons gerust weten. Je bereikt Stan via s.vandenberg@markhorstbv.nl of +31(0)497 72 66 68