Partnerschap met Wouters Groep

21 december 2023

De tijd van samenzijn staat voor de deur. Natuurlijk zijn er buiten de feestdagen genoeg andere momenten in het jaar waarin dit het geval is. Logischerwijs in privé, maar evengoed zakelijk, als je het wat breder trekt …

Zo kennen wij een bijzonder en verregaand partnerschap met WoutersGroep.
Regelmatig komen we ‘samen’ om een project met 4 handen aan te pakken. Zo ook bij Saris Aanhangers Hapert.

Bij dit project werd de hoofdverdeler vervangen in verband met het leggen van zonnepanelen. De bestaande middenspanningsruimte bleek te klein, daarom hebben we een nieuwe onderverdeler geplaatst. Deze gaat de hoofdverdeler met dubbel railsysteem van 1.600A voeden. De hoofdverdeler is op een nieuwe locatie boven de middenspanningsruimte geplaatst. Daarnaast zijn de trafokabels (ook wel singles genoemd) op de bestaande trafo van Enexis vervangen.

Bijzonder aan dit project: de nieuwe verdelers zijn door Wouters Groep in eigen beheer, op de eigen werklocatie gebouwd! Op de dag van de installatie is de volledige bedrijfslocatie van Saris Aanhangers spanningsloos gemaakt door het uitschakelen van trafo van Enexis.

Vervolgens hebben we samen de bestaande verdelers gedemonteerd en de bekabeling losgemaakt. De nieuwe onderverdelers zijn door Wouters Groep geplaatst en aangesloten op de nieuwe singles. In de tussentijd waren de Connectors van Markhorst druk bezig met het aansluiten van de nieuwe hoofdverdeler. Ook sloten zij de kabels naar de omvormers van de zonnepanelen-installatie aan.

De werkzaamheden stonden onder behoorlijke tijdsdruk: op vrijdag starten én ook klaar. Want op maandag moest Saris Aanhangers weer volledig operationeel en in bedrijf zijn!

Vanuit Markhorst zijn we enorm trots op het feit dat we in samenwerking met Wouters Groep dit soort projecten tot in detail voorbereiden én uitvoeren.

Met dank aan Saris Aanhangers voor de mooie opdracht & een dikke boks aan de ‘collega’s’ van Wouters Groep voor het eindresultaat!