Op Frank kun je rekenen!

3 februari 2022

Al 15 jaar is Frank calculator bij Markhorst. We kunnen wel zeggen dat Frank, naast een fijne collega, een echte spil is binnen Markhorst. Als calculator ‘calculeert’ hij de kosten voor een project. Iemand met gevoel voor cijfers dus!

Een afwisselende baan
Juist de afwisseling van steeds weer een nieuw project, van nieuwbouwhuizen tot utiliteit, en de contacten met de verschillende opdrachtgevers en leveranciers maakt het beroep van calculator een mooie uitdaging!  Ieder project is weer anders, groot of klein, maar volgens Frank altijd leuk om te doen. Daarnaast bieden we je bij Markhorst de kans om jezelf te blijven ontwikkelen.

“Bij Markhorst vinden ze het belangrijk dat je investeert in kennis zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en veiligheidsnormen. Ik volg dan ook met regelmaat een cursus om weer up to date te zijn.”

Maar wat werken bij Markhorst écht zo leuk maakt zit hem volgens Frank in het volgende: “Er hangt een fijne werksfeer en ik heb leuke collega’s. Maar vooral de waardering die ik krijg voor hetgeen wat ik doe is erg fijn. Ik zit al 15 jaar helemaal op m’n plek!”