markhorst connect academy, time to connect!

12 juni 2023

Enkele jaren geleden hadden we een ‘wild’ idee. Al snel gingen we van abstract naar een concrete uitwerking: onze eigen academy. Inmiddels zijn we enkele jaren verder en staat de Markhorst Connect Academy als een huis. Met als ultieme bekroning twee lichtingen ‘geslaagd’ en erkenning door het winnen van de MKB!dee ‘award’ in 2022. Ofwel: de Markhorst Connect Academy als het beste MKB!dee van het jaar!

officiële uitnodiging
Deze award gaf ons een enorme boost én budget om door te pakken. Dat hebben we het afgelopen jaar dan ook gedaan. Zo zijn er voor verschillende functies nieuwe modules ontwikkeld ter bevordering van de interne doorgroeimogelijkheden. Daarnaast zijn we volop bezig met verdere digitalisering van de academy en verleggen we onze aandacht ook naar buitenlandse arbeidskrachten en zij-instromers.

We nodigen u van harte uit om op vrijdag 23 juni samen met ons de ‘volgende fase’ van de Markhorst Connect Academy feestelijk te openen! Een leuke en leerzame kans om meer te weten te komen over het bijzondere karakter van de academy en de kansen die het u of uw omgeving biedt. Meld uzelf nu aan via Hannie Baken (h.baken@markhorstbv.nl)

We kijken uit naar uw aanwezigheid!