Mark your career! / In gesprek met Jens Maas

25 maart 2021

Binnen ons familiebedrijf zijn flink wat Connectors actief. Zij sloten zich aan bij Markhorst en vertellen je graag waarom. Maak kennis met Jens Maas, 1e Projectmonteur en letterlijk één van de gezichten van de rebranding van Markhorst. Hij siert o.a. onze entree met een mooi beeld en figureert in de brandmovie. Dit is overigens niet de reden waarom we met hem aftrappen. Zijn groei binnen Markhorst is de échte plus. Want ja, we zijn trots op Jens. Lees hieronder waarom!

Jens is dus 1e Projectmonteur bij Markhorst. Zo kwam hij niet bij ons binnen. Hij is 2013 gestart als leerling monteur (niveau 2, BBL), werd daarna projectmonteur (niveau 3) en vervolgens leidinggevend projectmonteur (niveau 4). Want ja, bij ons kun je excelleren en groeien en je krijgt altijd de kans om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling …

“Markhorst is een echt familiebedrijf en groeit al jaren. Simpel gezegd, ben ik gewoon meegegroeid in de groei van het bedrijf. Daar heb ik ook alle ruimte voor gekregen overigens. We zijn een gezellig bedrijf, waar iedereen enorm collegiaal is. Gewoon die typische Kempische mentaliteit. Je helpt elkaar vooruit als het nodig is, samen realiseren we mooie projecten.”

Connect Academy

“Als je me vraagt waar ik echt trots op ben, dan is het denk ik de Markhorst Connect Academy. We geven hier les aan zij-instromers en we ‘toetsen’ direct in de praktijk. Zo kun je dus ook direct het resultaat zien van wat je iemand probeert te leren. Erg gaaf om vervolgens te zien dat dit ook lukt. Ikzelf ben leermeester binnen de Connect Academy en verzorg theorielessen. Op sommige momenten merk ik dat het aan zelfvertrouwen ontbreekt bij ‘onze leerlingen’. Ze voelen en merken dat ze in begin weinig tot geen kennis hebben over elektra. Máár wij brengen ze die kennis bij en zien ze vervolgens groeien. Erg gaaf.”

“Als je me vraagt waar ik echt trots op ben, dan is het denk ik de Markhorst Connect Academy.”

Persoonlijke ontwikkeling

‘We hebben het bij Markhorst vaak over onze ‘multidisciplinaire aanpak’. Op het gebied van elektro, beveiliging, toekomst energie, keuring en service & onderhoud kunnen we namelijk alles maken. Dit is ook echt een groot voordeel als je het hebt over persoonlijke ontwikkeling. Je kunt binnen Markhorst namelijk alle kanten op. Tijdens de voortgangsgesprekken krijg je ook de vraag wat je wilt en hoe je zou willen groeien. Vervolgens wordt er samen bekeken wat dan het beste bij je past en aan het einde van het jaar bekijken we ook samen of -persoonlijke- doelen zijn behaald. Een sterk concept als je het mij vraagt; als je hier werkt mag je aangeven wat je graag wilt, maar tegelijkertijd spreekt Markhorst uit wat ze van je verwachten. Zo weet je gewoon wat je aan elkaar hebt.”

“We zijn een enorm compleet bedrijf en kunnen op het gebied van elektra alles maken. Wellicht blijven we daarom ook alsmaar groeien.”

 Maakt Jens zijn verhaal je enthousiast? Heb je interesse in techniek en wil je werken bij een ambiteus familiebedrijf en echt merk binnen de elektra-branche? Mark your Career. Sluit aan bij Markhorst.