Herinrichting voormalig ABAB kantoor

18 februari 2021

Markhorst is onderdeel van het bouwteam dat het bestaande gebouw transformeert in 30 zorgstudio’s. Aan ons de taak om de complete elektrische installatie en verlichtingsinstallatie te ontwerpen. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de e-installatie van de energiezuinige warmtepompen die op het dak van het gebouw worden geplaatst. Een belangrijke criteria waarop we als e-installateur voor het bouwteam zijn geselecteerd is onze brede kennis op het gebied van zorginstallaties. Dagelijks verzorgen wij immers dit soort installaties bij legio bedrijven in ons werkgebied. Ook bij deze zorgstudio’s zijn we verantwoordelijkheid voor alle voorzieningen die nodig zijn voor de zorginstallatie.

Met onze multidisciplinaire aanpak zijn we een graag geziene gast binnen het bouwteam. Vanuit opdrachtgever Burgtbouw kregen we ook de opdracht om een gecertificeerde brandmeldinstallatie (incl. toegangscontrole) te ontwerpen, installeren en certificeren voor het gebouw. Het onderhoud van deze installaties wordt ondergebracht bij ons bedrijfsonderdeel service & onderhoud. Nóg een voorbeeld en voordeel van ‘onze aanpak’.

De sloop van het voormalige ABAB kantoor is inmiddels in volle gang en het tekenwerk wordt gerealiseerd. We verwachten in Q2 2021 te starten met de uitvoering.

 

Opdrachtgever:  Burgtbouw
Architect: Keeris
W-installateur: Fraku Venlo