60 appartementen centrum Tilburg

23 maart 2023

In het centrum van Tilburg waren we enkelen jaren geleden verantwoordelijk voor de e-installatie tijdens de verbouwing van het klooster. Pal achter het klooster hebben we recent 60 appartementen gerealiseerd met een ondergrondse -zeer ruime- parkeerkelder. Dit bijzondere en grootschalige project was ons echt op het lijf geschreven, want we konden onze multidisciplinaire aanpak volledig toepassen. Al onze bedrijfsonderdelen waren dan ook betrokken bij het project. We hebben de complete elektrische installatie gerealiseerd (bedrijfsonderdeel elektra), een brandmeldinstallatie geïnstalleerd in de parkeerkelder (bedrijfsonderdeel Beveiliging), het dak is voorzien van zonnepanelen (bedrijfsonderdeel Toekomst energie), we zijn gecertificeerd om onze eigen installaties te keuren (bedrijfsonderdeel Keuring) én tot slot is ons bedrijfsonderdeel Service & onderhoud betrokken bij de installatie en programmering van de intercom-installatie.

Voor een van onze Connectors was het om een andere reden een bijzonder project. Het project stond namelijk onder leiding van Bram en dit was ‘zijn’ eerste grote klus. Samen met onze andere Connectors heeft hij perfect werk geleverd, tot grote tevredenheid van zowel de opdrachtgever als het bouwbedrijf.

Ook behoefte aan een e-installateur die multidisciplinair inzetbaar is? Connect direct met Edwin Markhorst. Je bereikt hem via +31(0)497 51 40 64 of e.markhorst@markhorstbv.nl