11 Modulaire (huur)woningenCertificaat

18 maart 2024

Project elektro uitgelicht: 11 Modulaire (huur)woningen ‘De voorstad’ Eindhoven
Aan het woord: Krijn Daniëls, Projectleider

“In opdracht van Gebr. Van Gisbergen / Van Goeden Huizen zijn we van A tot Z volledig betrokken bij dit bijzondere modulaire woningen project. Alles is op kantoor door ons ontworpen, in samenspraak met verschillende partners. Bij dit soort projecten zit er enorm veel tijd in de voorbereiding, waar we in de opbouwfase de vruchten van plukken.

De woningen worden wand voor wand (op)gebouwd, waarbij alle elektra al in de wanden is verwerkt. Op locatie wordt alles met stekkers verbonden zonder al te veel montage werk. Een woning bestaat uit 2 modules (begane grond & verdieping), die afzonderlijk gebouwd worden. Tijdens het plaatsen worden de woningen ‘aan elkaar’ gekoppeld. Tijdsindicatie van de opbouw op locatie? Slechts 2 uur!

Bijzonderheden
De complete installatie is d.m.v. stekkers ontworpen en uitgevoerd met Wago RD/midi stekkers. De meterkasten zijn stekkerbaar ofwel plug and play installatie. Modulair bouwen betekent ook: Een nieuwe manier van duurzaam bouwen waarbij we niet meer weersafhankelijk zijn om woningen te kunnen maken.

Bijzondere samenwerking/partners
Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen i.s.m. Prefab fabriek Frank van Roij (ontwerp/engineeren van de woningen). Voor de bekabeling hebben we samengewerkt met onze vaste partners Wago en Hager.

Vragen over dit project? Of over ons bedrijfsonderdeel elektro? Laat het ons gerust weten. Je bereikt Krijn via k.daniels@markhorstbv.nl of +31(0)497 72 66 66